Νυφικά στο Ηράκλειο Κρήτης

Αξεσουάρ Νύφης στο Ηράκλειο

Φωτογράφιση Γάμου στο Ηράκλειο Κρήτης

Ραντεβού για πρόβα νυφικού στο Εν Λευκώ, Ηράκλειο Κρήτης

 
 
Ραντεβού για πρόβα νυφικού στο Εν Λευκώ, Ηράκλειο Κρήτης

Προτού έρθετε για πρόβα νυφικού

Ο καιρός για να κλείσετε ραντεβού ώστε να κάνετε πρόβα νυφικού έχει φτάσει, εφόσον έχετε ήδη κλείσει ημερομηνία για το γάμο σας. Επίσης, έχετε υπόψη σας πως οι νέες collections διατίθενται για δειγματισμό από το φθινόπωρο του προηγούμενου έτους, έτσι εάν παντρεύεστε το καλοκαίρι του 2023, προτιμήστε να έρθετε για την πρώτη πρόβα νυφικού μέσα στο φθινόπωρο - χειμώνα του 2022.

Προτιμήστε να κλείσετε ένα ραντεβού τουλάχιστον 3 μήνες πριν το γάμο σας, ώστε να υπάρχει στη διάθεσή σας αρκετός χρόνος για τις πρόβες νυφικού που θα χρειαστούν, αλλά και την προετοιμασία του νυφικού σας φορέματος στα μέτρα σας.

Στο Εν Λευκώ, προτιμάμε να κλείσετε ραντεβού μέσω της παρακάτω φόρμας, για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διαθέτοντας αρκετό χρόνο μόνο για σας, ώστε να διαλέξουμε μαζί το νυφικό των ονείρων σας...

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να κλείσετε ένα άμεσο ραντεβού για πρόβα νυφικού εντός της εβδομάδας αυτής, επιβάλλεται να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικά, στο 2810 244102.

 

Συμβουλές για μια επιτυχημένη πρόβα νυφικού

 

Οι συνοδοί σας...

Η μεγάλη παρέα, τα πολλά και διαφορετικά γούστα, τα αδιάκοπα σχόλια και άτομα που μπαίνουν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της πρόβας νυφικού, ποτέ δεν ωφέλησαν μια μέλλουσα νύφη να διαλέξει το νυφικό των ονείρων της!

 Να συνοδεύεστε το πολύ από 3 συγγενείς / φίλες σας. 

 Να συνοδεύεστε από άτομα που τα γούστα σας ταιριάζουν.

 Τα άτομα που θα σας συνοδεύσουν στην πρόβα νυφικού θα πρέπει να φανούν -όπως κι εσείς- ακριβείς στο ραντεβού. 

 

Εσείς...

Η ομορφιά ενός νυφικού αναδεικνύεται εάν εσείς είστε περιποιημένη και λαμπερή!

 Φροντίστε να είστε ξεκούραστη ερχόμενη στο ραντεβού όπου θα δοκιμάσετε το νυφικό σας φόρεμα.

 Φορέστε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, κατά προτίμηση στηθόδεσμο με αφαιρούμενες τιράντες.

 Χτενιστείτε όμορφα και μακιγιαριστείτε ελαφριά.

 

Κλείστε ραντεβού για πρόβα νυφικού

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας επιβεβαιώσουμε την ημερομηνία & ώρα για την πρόβα νυφικού σας στο Εν Λευκώ.

Πότε θα θέλατε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για πρόβα νυφικού στο ΕΝ Λευκώ;

Ωράριο λειτουργίας του Οίκου Νυφικών "Εν Λευκώ": Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-15:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:30-21:00.  

Τα ραντεβού πρόβας νυφικού καθορίζονται αυστηρά στις προκαθορισμένες ώρες, πρωί: 10:00, 11:30, 13:00 & απόγευμα 18:00, 19:30.

Επιθυμητή Ώρα Πρόβας νυφικού

Έχετε υπόψη σας πως για το πρώτο ραντεβού σας θα χρειαστείτε περίπου μία ώρα. Θα σας απαντήσουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών για τη διαθεσιμότητα της ημερομηνίας και ώρας που επιλέξατε για την πρόβα νυφικού σας. Υπάρχει χρέωση 25€ για την πρόβα, ποσό που εκπίπτει από την τιμή του νυφικού, εάν τελικά κλείσετε το νυφικό σας στο δικό μας Οίκο Νυφικών.

Να θυμάστε ότι θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο που καταχωρήσατε μια ημέρα πριν το ραντεβού σας, ώστε να επιβεβαιώσουμε πως θα είστε συνεπής. Εάν δεν σας βρούμε στο τηλέφωνο, το ραντεβού σας ακυρώνεται αυτόματα ώστε να εξυπηρετηθεί μια νύφη που επείγεται περισσότερο.

Το Εν Λευκώ προσφέρει Ολοκληρωμένα πακέτα Γάμου.

Θα θέλατε επίσης να πάρετε προσφορά για...

Το Εν Λευκώ προσφέρει Ολοκληρωμένα πακέτα Βάπτισης.

Θα θέλατε επίσης να πάρετε προσφορά για...

Σημειώστε σχετικά με το νυφικό των ονείρων σας...

Διαθέσιμα χρήματα

Σημειώστε το σωματότυπό σας, αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να σας δειγματίσουμε τα κατάλληλα νυφικά φορέματα.

Μέγεθος φορέματος


Γράψτε μας οτιδήποτε θεωρείτε χρήσιμο να γνωρίζουμε για το ραντεβού σας...Θα πρέπει να μας στείλετε αυτή τη φόρμα συμπληρωμένη τουλάχιστον δύο εργάσιμες ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία του ραντεβού πρόβας νυφικού.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να κλείσετε ένα άμεσο ραντεβού για πρόβα νυφικού εντός της εβδομάδας αυτής, επιβάλλεται να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικά, στο 2810 244102.

 

Επώνυμα Παιδικά ΡούχαΕπώνυμα παιδικά ρούχα eshop Ηράκλειο

Σετ Κουμπάρου στο Ηράκλειο

Προσκλήσεις Γάμου στο Ηράκλειο

Μπομπονιέρες Γάμου στο Ηράκλειο

Αυτή η ιστοσελίδα, όπως σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, χρησιμοποιεί cookies. Αν είστε εντάξει με αυτό, απλώς συνεχίστε την πλοήγησή σας.